Menú Cerrar

5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar kopiost ifall en person och inneha stor mening nar vi dejtar. Om man ej vet hur man amna oversatta sin dejt kan det leda till feltolkning och affektera upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur du bast laser av din dejt och nagra klassiska spar som tyder pa attraktion! Kort: Unsplash

Den som kanner till hur man laser av sin dejt kan fartfyllt avsloja vad hen egentligen vill och ifall det finns ett intresse eller ej. Genast har dejtingappen Tinder, sallskap med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra tips forut hur du bast laser fran din dejts kroppssprak.

Fem annorlunda kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” ar nagon som tycker om att halla dorrarna inleda. De vill mer an garna motas, fixar garna till frisyren under dejten och inneha alltid ett leende kungen lapparna. Du kan spartanskt identifiera den arme dejtingpersonligheten genom att betrakta hur hen gar och star. Vanligtvis har den har typen en avslappnad gangstil och deras fotter riktade kontra andra (eller mot dorren).

Allt sker kungen deras forutsattning – de ar ofta metodiska i sitt hur lГ¤nge innan man fГ¶rlovar sig metod nar det galler dejting och ar riktig duktiga kungen att anordna i stig en konversation.

Forut den arme typen gar ord och handling alltid i rutt med varandra. Pa en dejt inneha hen ett genuint leende och en oppen och avslappnad installning, med exempelvis bringa armar och avslappnade axlar.

”Den naturlig varan” haller balans massor ogonkontakt for att visa att de faktiskt ar intresserade, staller riktig fragor, lyssnar gallande dina besvarande och svarar pa dina fragor. Under en dejt lutar de sig beredvilligt mot personen och kan till och med soka fysisk kontakt i genom att anga sin dejts overarm eller lagga en arm om.

I Genom sitt bringa kroppssprak ar de aven benagna att ge en ogonblinkning till sin dejt for att visa sitt intresse forut blivande dejter. De soker troligtvis en enhetlig fundament med sin match i genom att besta flexibel med va de soker nar de dejtar och ar den mest akta personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan jobba svarovertalad och distraherad kungen en dejt. Deras standpunkt ar vanligtvis stel, de haller garna fysiskt avstand och placerar en hinder mellan sig sjalva och sin dejt. Nog genom att halla hakan hogt eller luta sig bort.

Nar de dejtar inneha den har personligheten en vana att komma sent och hantera sin telefon under dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det galler att koka ihop infor dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. De ar narvarande rent fysiskt, men kan pavisa beteenden som ger en ointresserad eller upptagen kansla.

5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

Vissa beter sig pa det har viset ehuru de helt enkelt inte ar intresserade av dig men det kan samt vara deras metod att testa agera “cool” eller svarfangad.

”Den flitige” ar tydlig med sina intentioner i genom att visa fysisk kontakt, dar hen sannolikt lutar sig fram och tittar intensivt pa sin dejt. De visar entusiasm och engagemang under dejten och inneha en tydlig och lodrat standpunkt.

”Den flitige” lagger kopiost energi pa dejten och kan uppfattas som for entragen eller glodande nar de forsoker sla over sin dejt.

Lyhordhet, som kan missuppfattas som alltfor massor otalighet, betraktas rentav som en av de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den arme typen har en vana att ta notis dejten genom att stalla manga fragor och jobbar hart forut att bega sin dejt tacksam.

”Overanalyseraren” ar nagon som ar lite instabil gallande sig sjalv och ar mer obestamd nar det kommer till dejting. Kungen en dejt tenderar de att tafsa med prylar, ha armarna i kors, flina nervost eller rodna. De undviker ofta ogonkontakt, ar lite obekvama och kan bita pa naglarna eller lapparna.

Den har typen kan uppfattas som sjalvmedveten och frysa till ifall de inte kan svaret pa en forfragan eller sa ar de hyperaktiva och tala oupphorligt.

Vissa kan tro att ”Overanalyseraren” inte ar hagad, men den har typen ar faktiskt blott mer beroende av andra manniskors bekraftelse. En forbluffande och effektiv klokt beraknande forut att motarbeta nervositet ar att splittra med sig fran hur man kanner for sin match.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *