Menú Cerrar

Tinders svenska foregangare: ”Klar stigande fran aldre”

Tinders svenska foregangare: ”Klar stigande fran aldre”

Louise Ryden

Tiden nar onlinedejting var nagot kontroversiellt ar forbi. I dag letar personer i alla aldrar efter en ny partner via appar och sajter: som Tinder, Match och Hinge.

Otaliga av plattforma upplagg och bygger kungen att anvandaren far ”svajpa” till hoger eller vanster, det vill prata selektera och kora bort mojliga dejter, inte sallan endast utifran bilder som personen publicerat pa sig allena.

”Gemene man har en tendens till att skrida gallande det utseende och nu nar det finns sa massa mojligheter att dejta gallande blir det tillracklig lindrig att man avfardar personer som ar helt fantastiska, men som nog inte inneha sa bra bilder”, anser Jessica Wiblom, marknadschef gallande Motesplatsen.

I en djungel av appar och sajter for dejting inneha det Varbergsbaserade bolaget Motesplatsen marknadsfort sig som ett av de mer seriosa alternativen. Absolut som den svenska nykomlingen Relate, som inneha H&M:s ordforande Karl-Johan Persson och God El- och Kivra-grundaren Stefan Krook kungen agarlistan, erbjuder Motesplatsen ett personlighetstest.

”Manga som dejtar hos oss inneha bestamt haft en karlek forr och vet hur sa de vill ha. De provar manga annorlunda dejtingsajter och appar, darefter kanske de kommer till en punkt dar de vill dejta mer seriost”, sager Jessica Wiblom.

Likt Relate, som grundades i avsmak for ett andlost och ytligt svajpande, inneha Motesplatsen malet att skapa relationer som haller langre. Personlighetstestet anvands for att anpassa ihop singlar som inneha motsvarighet varderingar och syn gallande livet.

Under aren har allting fler aldre personer fatt upp ogonen for onlinedejting, vilket aven inneburit ett okat utbud fran dejtingsidor, bland annat ”50 Plusmatch” och ”Singels 50”. Som namnen antyder riktar de sig i grund till singlar over 50 ar. Samt Motesplatsen inneha markt av en forandring i vilka aldersgrupper som soker sig till internet pro att finn karleken.

”Vi ser en klar okning i de aldre segmenten. Brukare i aldersgruppen 64 ar eller aldre har darefter 2006 okat med 136 procent. Det beror nog gallande att det blivit alltmer socialt accepterat att dejta pa internet och dessutom vanligare pro aldre att skrida atskils, man behover ej langre stoppa over i ett proportion dar man ej ar glad.”

Sedan Motesplatsen grundades pro 22 ar darefter har onlinedejting gatt fran att vara ett okant fenomen till att bli ett vanligt satt att finn en ny partner gallande. I dag har sajten overgripande anvandare och firade allihopa hjartans dag med att bjuda in till blind dejting.

”Forst efter tio minuters chattande far de bestamma om de vill fortskrida ha kontakt och kika varandras profiler, en tillvagagangssatt for att ejakulera ifran det ytliga”, anser Jessica Wiblom.

Motesplatsen grundades 2001 av Borje Borjesson. Det var efter att han harforleden hade skiljt sig och saknade en omrade forut vuxna att finn nytt sallskap, som iden till att slappa en sajt uppstod.

Bolaget agdes under massa ar fran mediekoncernen Schibsted , men saldes 2021 till det ungerska bolaget Dating Central Europe, som ags fran vd:n Peter Weiler och osterrikiska Russmedia. Synonym ar omsatte Motesplatsen 45 Mkr och gjorde en nit kungen 1,9 Mkr.

Amnen att skydda

  • Tinder Bevaka
  • Schibsted Iaktta

Finansiell trygghet trots osakra tider – med automatisering fran rapportering

I Genom att automatisera rapporteringen fick den snabbvaxande SEO-byran Pixel Nordic uppsikt gallande sitt kassaflode och mer epok ovan forut strategiska fragor.

Pixel ar ett ungt teknikbolag med expertis inom sokmotoroptimering som hjalper bolag att figurera battre via sokmotorer. Sedan starten 2014 har Pixel vuxit kraftigt och omsatter idag typ 50 miljoner kronor.

Automatiserad rapportering och datadrivna beslut

Pixel tog hem ekonomifunktionen fran en redovisningsbyra i , men Rebecca Berg, CFO, insag fort att den befintliga rapporteringen i affarssystemet inte varenda lagom. Att uppratta rapporter manuellt i Excel varenda ej hallbart, Pixel valde istallet att implementera Oxceed, ett automatiserat rapporteringsverktyg som ger stabilitet och trygghet i rapporteringen.

– i Genom att ha resurs till ett palitligt system som sakerstaller korrekta siffror och bygger upp lita, kan vi losgora vardefull epok och fokusera mer kungen var karnverksamhet. Detta har bidragit till var effektivitet och potential att forse utslag for vara kunder. Med assistans av data kan vi plocka snabba och valgrundade beslut, tillika nar framtiden ar osaker, anser Rebecca.

Mer epok ovanfor pro strategiska fragor

Med Oxceed har Pixel fatt frank access till rapporter som ger foretagets ledning en snabbare nutidsbild. Undantagen Rebecca anvander sig samt Pixels vd Henrik Vikstrom av Oxceed i arbetet.

– Att ha resurs till support och en visuell presentation av siffrorna ar en stor styrka darfor att det mojliggor kvickt felsokning och uppfoljning. Kungen langre sikt ger det aven mer tid ovan till strategiska fragor. Det innebara att vi kan kika over var vi vill med bolaget, och hur sa vi behover foreta forut att hamna dar, berattar Rebecca.

– Sa fort jag gor nagot i Fortnox vet jag att det kommer in i Oxceed. Jag slipper manuellt extraarbete forut att kika till att allt stammer, och uppskattar hur tidsbesparande det ar.

”Skraddarsydda rapporter sparar kopiost tid”

– Vi kan passa rapporterna utifran verksamheten och framforallt efter malgrupp. Till exempel har budgetansvariga egna rapporter sa att de har uppsikt pa avta siffror och de konton som ar mest relevanta forut dem. Det har sparat mig avsevart epok darfor de slipper ga via mej, forklarar Rebecca.

– Likviditetsbudget-funktionen ger en omedelbar overblick over hur kassaflodet ser ut, och hur kassan kommer att se ut under en speciell period – en nodvandig parameter i osakra tider.

Saat

I dagslaget fokuserar Pixel gallande att kommersialisera sin nya viktig hyperlänk AI-baserade SaaS-tjanst, Voxel. I anknytning med detta kommer byran att lagga den nya produkten i ett eget bolag och bli en koncern, dar Oxceed kommer att gynna i att maximera lonsamhet och effektivitet.

– Med Oxceed kan vi fokusera kungen verksamheten och forse hog kvalitet till kunder, ta battre beslut med bistand av data och na vara mal. Vi ser fram emot att fortga saat, avslutar Rebecca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *